Vardagar 07-19 - Helger 09-17

Tvättabonnemang - Alltid ren bil!

Med CarWash tvättabonnemang har du alltid ren bil!

Med våra tvättabonnemang kan du alltid se till att ha en ren bil till samma, låga månadskostnad. Välj mellan superabonnemanget för 299:- i månaden eller lyxabonnemanget för 599:- i månaden.

Fast pris - Alltid samma låga månadskostnad

Alltid ren bil, upp till 5 st tvättar/månad

För både företag & privatpersoner

Superabonnemanget 299:-/mån


Avfettningshus

Fälgkem

Högtryckszon

Underspolning

Schamponering

Mjuka textilborstar

Fälgborstar

Sköljvax

Torkzon

(Upp till 5 st Supertvättar per månad!)

Lyxabonnemanget 599:-/mån


Avfettningshus

Fälgkem

Högtryckszon

Schamponering

Mjuka textilborstar

Fälgborstar

Sköljvax

Torkzon

+ Dubbel Underspolning, Trippelskum, Polerstation med vaxborstar och Däckglans.

(Upp till 5 st Lyxtvättar per månad!)

Kom igång med abonnemanget idag!

För privatpersoner

1. Ladda ner vår app.

2. Skapa ett konto i appen

3. Välj ”Abonnemang” i appen

4. Lägg in ditt betalkortnummer

5. Klart, börja tvätta!

För företag

1. Fyll i formuläret nedanför.

2. Vi registrerar er i systemet.

3. Ni får en bekräftelse från oss. 

4. Klart, börja tvätta!

Så funkar tvättprogrammen

1. Avfettningshus

Avfettning med effektiva kemikalier, får bort smuts ifrån såväl växt- och djurriket som asfalt från dubbdäckskörning. Följ lamporna på vänster sida för att veta i vilken takt du ska köra igenom huset. Alla kemikalier renas.

2. Betalstation för kontokort
Här betalar du och väljer tvättprogram.

Förbetalda och via nätet kör vidare.

3. Infart biltvätt
Här kör du sakta förbi två stycken avfettningsbågar. Följ lamporna på vänster sida och kör i dess takt som de tänds, fram till starten av biltvätten. Det finns även ett spår på golvet som du ska köra upp på med hjulen, och för detta finns det hjälp av en spegel samt personal. På spåret lägger du ur växel och handbroms och stänger av motorn. Bilen kommer att rulla igenom tvätten automatiskt.

4. Tvätt
Härifrån kommer en dator att hålla koll på ditt tvättprogram och bilen rullar igenom tvättunnel på spåret och genomgår de behandlingar som hör till ditt valda tvättprogram. Vatten och kemikalier samlas upp och renas.
5. Dammsugning
På din högra sida när du kör ut ur tvätthuset finns 12 serviceplatser där du kan dammsuga bilen invändigt. För våra tvättkunder är detta helt gratis, och för övriga kostar det 30:-

6. Mattvätt och butik

Kör fram till bommen och gör en u-sväng så kommer du till vår parkering. Här finns en lättanvänd maskin för mattvätt i ett varmt och skönt rum, samt vår butik där du kan komplettera med produkter för underhåll och rengöring av bilen. Fråga gärna vår personal om tips och råd. Luft och vatten finns.

Gratis dammsugarplatser

Våra 12 dammsugarplatser är gratis för våra biltvättskunder (gäller ej Gör Det Själv kunder).

Vill du endast ha tillgång till dammsugning så kostar detta 30:-

Dammsugare finns på området för våra biltvättskunder.

Extra smutsig bil?

Vid framförallt vintertvätt, långa intervaller mellan tvätt eller långa körsträckor, rekommenderar vi att du använder asflatslösande avfettningsmedel i någon av våra 4 Gör Det Själv platser innan du kör in i avfettningshuset (=en separat byggnad där automatisk påläggning av kemikalier sker).

Tips & råd

Var det länge sedan du tvättade bilen eller har du kört långt?

Då kan det vara ide´att lägga på extra kemikalier efter ändamål.
På sommarhalvåret – flugborttagning och fälgrengöring.
På vinterhalvåret – saltborttagning och asfaltslösande kemikalier.
Kör till våra Gör Det Själv platser och spraya på bilen innan tvätt.

Hur ofta ska man tvätta bilen och vilket program skall jag välja?

För den som använder bilen varje dag rekommenderar vi att man tvättar bilen med vårt superprogram minst en gång i månaden. Emellanåt kan man komplettera med en lyxtvätt, så har man en ultimat rengöring för sin bil, som ger lacken en längre hållbarhet och du får mindre problem med rost.

Hur skyddar jag lacken ifrån repor?

Att tvätta bilen ofta med en skonsam tvättmetod är grundläggande. Har man en mörk bil, som är de mest känsliga för repor, kan ett borstlöst alternativ vara bra – men nackdelen är att det är svårt att få bilen helt ren istället. Bilen bör också vaxas minst 2 gånger per år, om man inte har en Ditec Lackkonservering. Vid val av färg, välj metalliclack före solid och ju ljusare färg desto mer förlåtande mot synlighet av repor och skavanker.

Andra matnyttiga och enkla tips är att undvika att köra emot buskar, att inte parkera för nära andra bilar och att överlag vara försiktig då man öppnar dörrarna – med risk för repor av naglar.
Vintertid ska man också försöka att undvika att borsta av all snö ifrån lacken, då snön drar med sig smutspartiklar som kan repa lacken. Fågelsmuts och löv ska tvättas bort omedelbart då det kan fräta på lacken, likväl som mygg och knott med mera. Men i största helhet, håll bilen ren och vaxad och var försiktig i all kontakt med lackytan. Tvätta hellre en gång för mycket än för lite.

Tvätta inte bilen hemma!

Då biltvätt klassas som anmälningspliktig miljöfarlig verksamhet, rekommenderar vi att du använder vår biltvätt eller våra Gör Det Själv platser istället för att tvätta på garageuppfarten. Vi är en miljögodkänd biltvätt med Svanen märkta kemikalier och ett toppmodernt reningsverk.