Vardagar 07-19 - Helger 09-17

Osynlig överdragsklädsel – när olyckan är framme

Fläckar på textilier kan vara svåra att få bort! Denna osynliga överdragsklädsel ger extra trygghet om olyckan är framme. Läder bör underhållas för att ytskyddet ska bevaras. Görs inte detta regelbundet så ökar risken för till exempel fettfläckar, uttorkning och krackelering.

Textilimpregnering

Impregneringen mättar fibrerna i textilierna så de inte längre kan suga åt sig annan vätska. Fläckar får sedan svårt att uppstå. Du kan lätt torka upp det som kanske råkar spillas med en fuktig trasa.

Ytan som ska impregneras måste vara helt ren före behandlingen. Smutsiga ytor kompletteras därför med en klädseltvätt. Vi rekommenderar att denna behandling görs när bilen är ny. Klädseltvätt behövs inte då!

Pris

Säten, fram & bak995:- / 7-sits 1 295:-
Säten, dörrsidor & golvmattor1495:- / 7-sits 1795:-
Bagagerrumsmatta395:-

Priset avser ny personbil. Tillägg för större fordon för klädseltvätt.

Läderbehandling

Vi börjar alltid med att rengöra skinnet med specialanpassade rengöringsmedel för att tvätta bort fett, fläckar och ingrodd smuts. När skinnet sedan är torrt appliceras ett nytt skydd som återfuktar och impregnerar ytan. Klädseln har nu fått en ökad motståndskraft mot UV-strålar, uttorkning och fläckar.

Hur ofta skinn och läder bör behandlas beror förstås hur mycket bilen används, men en gång om året rekommenderas. Vi har även produkter till försäljning om du vill göra arbetet själv.

Pris

Säten, fram & bak995:- / 7-sits 1295:-
Säten, dörrsidor (komplett)1495:- / 7-sits 1795:-

Rengöring ingår.

Textil- och Läderbehandlingen är en del av vårt premiumpaket. Vid köp av premiumpaketet ingår totalt fyra av våra behandlingar till ett rabatterat pris.

Till premiumbehandlingen